Στάνταρ & Superior Διαμερίσματα στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης

Superior Διαμέρισμα Ενός Υπνοδωματίου με Θέα στη Καλντέρα

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ Αυτό το διαμέρισμα αποτελείται από δύο δωμάτια που χωρίζονται μεταξύ τους με πόρτα. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει διπλό κρεβάτι και το καθιστικό χτιστό καναπέ, διαστάσεων μονού κρεβατιού . Υπάρχει επίσης μικρή κουζίνα και μπάνιο με ντουσιέρα . Από την ευρύχωρη, ιδιωτική βεράντα η θέα προς το ηφαίστειο, το ηλιοβασίλεμα και τα νησιά είναι υπέροχη.

Superior Διαμέρισμα σε Χωριστά Επίπεδα με θέα στην Καλντέρα

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ Στα Superior Διαμερίσματα Δύο Επιπέδων το υπνοδωμάτιο, το οποίο διαθέτει διπλό κρεβάτι, βρίσκεται στη σοφίτα. Το ισόγειο αποτελείται από ένα καθιστικό με χτιστό καναπέ-κρεβάτι, μία κουζίνα και ένα μπάνιο με ντουσιέρα . Τα Superior Διαμερίσματα Δύο Επιπέδων διαθέτουν επίσης ιδιωτική βεράντα, ή μπαλκόνι με μοναδική θέα στο ηφαίστειο, το ηλιοβασίλεμα και τα νησιά.

Στάνταρ Διαμέρισμα

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ Αυτό το διαμέρισμα έχει το υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι στη σοφίτα. Το καθιστικό, η κουζίνα και τό μπάνιο, με ντουσιέρα, είναι στο ισόγειο. Διαθέτει ευρύχωρη, ιδιωτική βεράντα με χτιστό καναπέ και εκθαμβωτική θέα στο ηφαίστειο, το ηλιοβασίλεμα και τα νησιά.